Няма причина. Просто стигнахме до това решение заедно“, каза д-р Ангел

...
Няма причина. Просто стигнахме до това решение заедно“, каза д-р Ангел
Коментари Харесай

Най-известният ни пластичен хирург говори за тежката лична драма

 " Няма причина. Просто стигнахме до това решение дружно “, каза доктор Ангел Енчев в отговор на въпроса каква е повода да се разделят с моделката Теди Велинова.

" Нещата не вървяха напоследък и взехме решение да се разделим, с цел да е всичко цивилизовано и да не се стига до някакви неприятни последствия. Най-важно е децата да порастват в здрава конюнктура. Родителите им да се почитат и да имат естествени връзки “, добавя пластичният хирург.

Той изрично отхвърля, че трети човек е причина за раздялата. Коментира и изказванията, че Теди Велинова не е участвала на рождения ден на сина им. " Да, не присъстваше, тъй като беше в София, защото дребната София към момента не пътува на никое място “, споделя Енчев за " Уикенд ". Двамата с Велинова не четата мненията в мрежата. То е безапелационен, че:

" По добре е децата да порастват с двама разграничени и обичащи се родители, отколкото с двама изнервени родители, които не могат да им дадат обичта, от която се нуждаят “.

Д-р Енчев прецизира, че към този момент някогашната му жена остава с децата в фамилната им къща в Симеоново, а той ще живее в Пловдив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР